Privatumo politika ir Taisyklės

Mes suvokiame ypatingą Jūsų duomenų apsaugos svarbą, todėl renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi atliekant užsakytas paslaugas. Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga paslaugai atlikti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BADAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

1. Mano Skaičiai privatumo politika

  1. Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato privatumo sąlygas Jums naudojantis Svetaine. Šioje Privatumo politikoje „Svetaine“ yra vadinama interneto svetainė http://www.manoskaiciai.lt.
  2. Jei naudojatės Svetaine, vadinasi, Jūs perskaitėte ir sutikote su šia Privatumo politika ir joje nurodytais Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslais, būdais bei tvarka. Jeigu Jūs nesutinkate su Privatumo politika, Jūs neturite teisės naudotis Svetaine.
  3. Šioje Privatumo politikoje naudojama sąvoka „asmens duomenys“ – tai bet kokia informacija, pagal kurią galima Jus atpažinti – tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybę. Mano skaičiai svetainė naudoja šiuos jūsų asmens duomenimis: jūsų vardą, pavardę, gimimo datą, bei e. pašto adresą. Kiti duomenys gali būti renkami jei jie reikalingi paslaugai atlikti ir su kliento sutikimu.

2. Kokių principų mes laikomės?

  1. Galiojančių teisės aktų, tame tarpe ir BADAR, reikalavimų;
  2. Teisėtumo, sąžiningumo, skaidrumo;
  3. Neteiksime asmens duomenų tretiesiems asmenims.

3. Kaip mes renkame ir tvarkome jūsų duomenis?

  1. Jūs patys mums pateikiate asmens duomenis užsakydami paslaugas Mano skaičiai svetainėje arba rašydami el.laišką į svetainę Mano skaičiai;
  2. Kai Jūs naudojatės Svetaine, tam tikra informacija yra renkama automatiškai (pvz. naudojamos internetinės naršyklės tipas, apsilankymų Svetainėje skaičius, peržiūrėti Svetainės puslapiai ir kt.);
  3. Jūsų pateiktus duomenis naudojame paslaugų teikimo tikslu, paslaugų kokybės užtikrinimo ir komunikacijos tikslu, gavę Jūsų sutikimą ir siekdami pateikti Jums naujienlaiškius;
  4. Mes nenaudojame jūsų asmens duomenų tiesioginei rinkodarai;
  5. Mes nenaudojame slapukų;
  6. Mes niekam neteikiame jūsų asmens duomenų.

4. Kiek laiko mes saugome jūsų asmens duomenis?

  1. Mes saugome Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja užsakymo atlikimo terminai ir duomenų tvarkymo tikslai;
  2. Mes saugome tik aktualius asmens duomenis, reikalingus užsakymo atlikimui.

5. Išorinės svetainės

  1. Svetainėje gali būti pateikta nuorodų į išorines svetaines. Atkreipkite jūsų dėmesį į tai, kad šios svetainės turi savo atskiras privatumo politikas ir mes neprisiimame atsakomybės ar įsipareigojimų už šias politikas, ar už šiose svetainėse renkamus asmens duomenis.

6. Privatumo politikos keitimas

  1. Visi mūsų Privatumo politikos pokyčiai bus skelbiami mūsų Svetainėje.

Taisyklės

Bendroji tvarka

1.Portalas teikia numerologines asmens (-ų) charakteristikas raštu.

2. Sudaryta charakteristika,-os remiasi numerologiniu metodu „Ideal“ , kuris yra vienas iš populiariosios psichologijos metodų. Medicininio pobūdžio konsultacijų portalas neteikia.

3. Užsakymai priimami ir išsiunčiami el. paštu.  

4. Nesumokėjus užsakyme nustatyta tvarka nurodytų paslaugų kainos, užsakymas nevykdomas. 

5. Užsakymas nėra patvirtintas tol, kol negausite laiško apie patvirtinimą.

6. Paslaugos atšaukimas: Nevykdomas.

7. Pervesti pinigai: Negrąžinami.

8. Asmens gimimo datos keitimas: gavus užsakymą patvirtinantį laišką – datos keisti negalima.

8. Kilus bet kokiems klausimams ar neaiškumams susisiekite su mumis telefonu: +37068052210 arba el. paštu labas@manoskaiciai.lt

Intelektinė nuosavybė

1. Portalo savininkas yra visų teisių į Portalo turinį savininkas ir turi išimtinę teisę jį naudoti.

2. Portalo turinį kopijuoti griežtai draužiama. Intelektinė nuosavybė saugoma LR įstatymais.

Baigiamosios nuostatos

1.Skundų nepriimame.Klientas pats yra atsakingas už asmeninį charakteristikos interpretavimą. Komentarusdėl „Mano skaičiai“ paslaugų, galite parašyti adresu: labas@manoskaiciai.lt

2. Portalo savininkas jokiomis aplinkybėmis neatsako už galimus padarinius, sukeltus nenugalimų jėgų (force majeure) įtakos, kurių negalėjo niekaip paveikti ar numatyti.

Taisyklės atnaujintos: 2021-01-01.

%d bloggers like this: